Foglalási szabályok

A kiválasztott dátumok által számított foglalási díjat a Mandragóra Vendégház foglalási rendszere automatikusan számolja. A sikeres foglalásról a foglalás során megadott email címre automatikus visszaigazolást is küldünk, ám ekkor még nem végleges az Ön foglalása.

A mindenkori foglalási díj 50%-a a foglalást követően fizetendő foglalóként, a foglalás elküldését követően legfeljebb 3 naptári napon belül. Amennyiben a foglaló befizetése nem érkezik be hozzánk ezen határidőn belül, úgy az Ön foglalásra email értesítés mellett automatikusan törlésre kerül, illetve az Ön által foglalt dátumok a rendszerünkben felszabadulnak, így minden látogató számára újra foglalhatóvá válik.

Fizetési feltételek, lehetőségek

A foglalási díj 50%-át a foglalát követően 3 naptári napon belül szükséges megfizetni. A foglaló fizetésénél az alábbi lehetőségek közül választhat:

Banki átutalás

Név: Mandragóra Vendégház Zebegény
Számlaszám: 11773683-03050602
Bank: OTP
Közlemény: az emailben kapott egyedi foglalási azonosító számot adja meg a közleményben.

OTP SZÉP kártya

Lehetősége van OTP SZÉP kártyával is kifizetni a foglalót erre a linkre kattintva: Mandragóra Vendégház OTP SZÉP kártya elfogadóhely. Ezen kívül az OTP SZÉP kártya portálon manuálisan is meg tudja keresni a vendégházat az elfogadóhelyek között.

MKB SZÉP kártya

Amennyiben MKB SZÉP kártyával kívánja kifizetni a foglalót, úgy a Mandragóra Vendégház azonosításához használja a … azonosító számot!